Categorieën
https://www.canlux.nl/acibadem-ziekenhuis/l11c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Acibadem international medical center

Rinaldi pendelarmatuur, mooi design met een strakke afwerking

Acibadem international medical center is een vestiging van de Acibadem healthcare group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad; de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem healthcare group is actief in 4 landen met 21 ziekenhuizen en 16 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland. In een moderne en toch huiselijke omgeving zijn op 5000m² maar liefst 16 polikamers, een volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray, geavanceerde echografie, een lab voor bloedafname, faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie) en hartfunctie- en inspanningstesten, twee high-end voorziende operatiekamers, 4 bedden en uitslaapkamers en een tandheelkundige- en fysiotherapiepraktijk te vinden.
Het Acibadem international medical center wilde graag een mooie eye catcher bij de receptie hebben. Dit is eigenlijk een heel mooi voorbeeld waar je goed kunt zien dat deze verlichting een zakelijke maar toch ook een sfeervolle uitstraling hebben. 

Wilt u ook advies over diverse verlichting?

Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht