Categorieën
https://www.canlux.nl/aviora-fl-flexibel-en-modulair-led-paneel/l45c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
29 oktober 2018
Aviora FL: flexibel en modulair led paneel

Aviora FL: flexibel en modulair led paneel

Bij Illuxtron ligt de focus niet alleen op kwaliteit, maar ook op brede toepasbaarheid van de LED armaturen. Canlux vindt de Aviora FL daar een perfect voorbeeld van. Het modulaire armatuur is bijzonder flexibel, heeft een lage inbouwdiepte en is tevens geschikt voor bandrasterplafonds.

Geen verblinding door unieke technologie

De Aviora FL is voorzien van een speciale ‘Dark Light’ reflector. Deze hoog spiegelde facetten voorzien in een hoge lichtopbrengst. De microfacetten zorgen ervoor dat het licht maximaal in de juiste richting wordt gestuurd. Ondanks de hoge lichtopbrengst heeft het armatuur een extreem lage verblindingswaarde, namelijk tussen de 15,7 en 18,9 UGR. De Aviora FL is dan ook optimaal geschikt voor het verlichten van kantoren en scholen.

Laag energieverbruik

Bij de verlichting van grote ruimtes denkt u waarschijnlijk al snel aan een flink energieverbruik. Maar de gerichte bundel van de Aviora FL zorgt ervoor dat er minder watt per vierkante meter nodig is om een ruimte juist te verlichten. Er gaat immers geen energie verloren aan onnodig strooilicht. Hierdoor valt het energieverbruik een stuk lager uit dan bij andere LED panelen.

Design

Voor een brede toepasbaarheid van een LED-armatuur is tevens het design een belangrijke factor. Ook daar heeft Illuxtron aandacht aan besteed. Ze hebben gekozen voor een modern en minimalistisch ontwerp met uitvoering in diverse kleuren. Hierdoor is het toepasbaar in tal van verschillende interieurs.

Veel keuzemogelijkheden

Wat meer of minder licht nodig? Geen probleem met de Aviora FL. Het is namelijk een multiple lumen (MLM) armatuur. Dit wil zeggen dat u door het instellen van de dip switch van de driver de milliampère in kunt stellen en daarmee de lumenoutput naar eigen wensen aan kunt passen.
Aviora FL is verkrijgbaar in diverse afmetingen: 595×595mm, 1195×295mm en 1720×100mm. Het armatuur is leverbaar in een niet dimbare versie, maar ook als DALI, 1-10V of TRIAC. Standaard in de kleur wit.

Levertijden

Canlux Projectverlichting is officieel dealer van Illuxtron led armaturen. De productie van deze armaturen gebeurd in Nederland, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en ook werken met korte levertijden. De armaturen worden na opdracht binnen 5-10 werkdagen geassembleerd en aan u verstuurd.

Klik hier voor de Aviora FL armaturen.

   Terug naar nieuwsoverzicht