Categorieën
https://www.canlux.nl/casambi-uw-slimme-verlichting/l50c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
13 december 2018
Casambi, uw slimme verlichting

Casambi, uw slimme verlichting

Alle verlichting draadloos kunnen bedienen én kunnen dimmen vanaf een smartphone, tablet of draadloze schakelaar, hoe werkt dat dan? Met de innovatieve producten van Casambi kunt u uw verlichting op een veilige manier gereed maken voor professionele draadloze lichtsturing. Het award-winning systeem van Casambi is laagdrempelig in gebruik voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Slimme dimmers

De speciale dimmers van Casambi, ofwel de slimme dimmers, zijn eenvoudig aan te sluiten tussen uw schakelaar en uw lampen. Ze zijn beschikbaar voor elk type verlichting. Inbouw-, opbouw-, wand- of hanglamp, gloeilampen, LED-lampen en LED-strips, u kunt ze allemaal met deze nieuwe technologie bedienen: aanzetten, uitzetten, dimmen en de tint van het licht bepalen.

Robuuste technologie

Oud werknemers van Nokia hebben bij Casambi een baanbrekend stukje technologie ontwikkeld dat er voor zorgt dat u overal in uw huis, winkel of kantoor verbinding heeft met het zogenaamde “Mesh Network”. Door dit netwerk communiceren alle lampen naadloos met elkaar. De Casambi producten werken via een Bluetooth verbinding wat ervoor zorgt dat de kans heel klein is dat de tot stand gekomen verbinding onverhoopt verloren gaat.

Bediening via de Casambi app

Door middel van de Casambi app (gratis beschikbaar voor iOS en Android toestellen) kunt u al uw verlichting gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet bedienen. Maar de app biedt u nog veel meer voordelen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw lampen verdelen in groepen om sneller meerdere lampen tegelijk te bedienen, bijvoorbeeld per ruimte. Maar u kunt ook timers instellen per lamp om het bedienen van de verlichting nog makkelijker te maken.

Bediening zonder smartphone of tablet

Wilt u uw lampen niet altijd hoeven bedienen met uw smartphone of tablet? Ook daar heeft Casambi aan gedacht. De Xpress draadloze wandbediening biedt u de uitkomst. U kunt de Xpress wandbediening op elk gewenste plek monteren en ook deze bediening werkt geheel draadloos via het Bluetooth Mesh systeem.

Aanbod en installatie

Bij Canlux vindt u alle benodigde componenten voor het Casambi systeem. Ook kunnen armaturen van Canlux worden geleverd met een Casambi sturing. De installatie van de producten van Casambi bestaat uit het plaatsen van de benodigde hardware: de drivers en modules. Deze zorgen ervoor dat de instructies die vanuit de app worden verstuurd terecht komen bij de betreffende verlichting. Het Casambi systeem is gemakkelijk aan te sluiten op vele soorten schakelaars, dimmers en zelfs bewegingssensoren. U hoeft hiervoor geen nieuwe kabels aan te leggen of nieuw schakelmateriaal aan te schaffen. Wij van Canlux ondersteunen installateurs en adviseurs met trainingen en workshops voor Casambi.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen gerust contact op met onze specialisten. Dat kan per mail via info@canlux.nl of telefonisch via 085 130 1634.

Direct Casambi producten bekijken? Klik hier voor de productpagina.

   Terug naar nieuwsoverzicht