Categorieën
https://www.canlux.nl/downlights-met-uniek-architecturaal-design/l53c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
5 april 2019
Downlights met uniek architecturaal design

Downlights met uniek architecturaal design

Unieke combinaties in kwaliteit en design. Dat is waar Illuxtron International voor staat. In de afgelopen periode heeft Illuxtron haar bestaande producten kunnen verbeteren - en nieuwe producten kunnen ontwikkelen, waaronder Strada 75 & 90.

Nieuwe Strada 75 & 90

De nieuwe Strada 75 en 90 zijn kleine downlights met een uniek architecturaal design. In combinatie met de revolutionaire (hoog volt) flikkervrij dimbare technologie zorgt de Strada voor een unieke lichtbeleving.

Moderne kleurencombinaties

De Strada is verkrijgbaar in het wit of zwart, en wordt gecombineerd met een reflectorring in goud, zilver, koper, of zwart. De variaties in kleurcombinaties zorgen dat het armatuur in diverse interieurs past. Kleine downlights zijn geschikt voor meerdere doeleinden zoals luxe woonhuizen, horeca, kantoor- en vergaderruimtes, scholen, retail en medische centra. Meer informatie vindt u op www.canlux.nl.

Hoog Volt Flickerfree Dimming

Hoog Volt flikkervrij dimmen (HV-FD), een revolutie binnen de LED technologie. Onderzoeken hebben het flikkeren van de verlichting gelinkt aan gezondheidsproblemen. Daar waar de beste voedingen een flikkerpercentage hebben van 1-3%, heeft deze Hoog Volt technologie een flikker percentage van slechts 0,4%. Met een kwalitatief goede dimmer is het mogelijk om een dimbereik te behalen van 0,1-100%. Dit zorgt voor een brede toepasbaarheid van de downlights.

Bovendien is flikkerende verlichting een nadeel bij video-opname. Men kan door de flikker effecten van de verlichting niet tot een goed resultaat komen (zwarte lijnen in beeld). Deze HV-FD downlights zorgen voor een optimaal opname resultaat.

Low Voltage CRI 97

De Strada armaturen voorzien van een Low Voltage led worden geleverd met een CRI van 97Ra. De kleurpunten van de LEDs zijn geoptimaliseerd volgens de nieuwe TM30 kleurweergavestandaard waar saturatie, het rood aandeel (R9) en gezichtskleuren een belangrijke rol spelen. Colour Rendering Index (CRI) is de kwantitatieve maat voor het vermogen van een bepaalde lichtbron om de kleuren van verschillende objecten getrouw weer te geven in vergelijking met een ideale of natuurlijke lichtbron. Hoe hoger de CRI-waarde (0-100) van een lichtbron, hoe nauwkeuriger de kleurweergave van een bepaald object. Een lichtbron met een hoge CRI is voornamelijk binnen retail, fresh food en de horeca erg belangrijk, waar de weergave van kleur een grote rol speelt. 

Meer informatie

Alle armaturen van Illuxtron worden geproduceerd in Nederland en hebben 7 jaar garantie. Wil u zich laten inspireren, ga dan naar www.canlux.nl.

   Terug naar nieuwsoverzicht