Categorieën
https://www.canlux.nl/illuxtron-linessa-ledpaneel/l65c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
19 maart 2020
Nieuw: Linessa ledpaneel van Illuxtron

Nieuw: Linessa ledpaneel van Illuxtron

Nieuw in het assortiment van Illuxtron, de Linessa serie ledpanelen. Illuxtron staat bekend om het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige ledverlichting met een meerwaarde, hierdoor komen ze nu met de meest lichtvriendelijke kantoorverlichting!

Duurzaamheid

Less is more, of in het geval van Linessa: technische innovatie betaalbaar maken door slim productontwerp. Het eindresultaat is een verlichtingspaneel dat slechts 7 onderdelen heeft en geen gebruik wordt gemaakt van lijm, schroeven of tape. Linessa heeft een heel minimalistische ontwerp. Aan het einde van de levensduur is het eenvoudig om het product uit elkaar te halen of nieuwe ledmodules te implementeren. Hiermee minimaliseren we het afval van materialen, en kunnen we deze serie kwalificeren als volledig circulair en duurzaam.

Bartenback darklight techniek - UGR 11

Normale ledpanelen verdelen licht in alle richtingen en geven hierdoor veel schittering (lichthinder). De Bartenbach instituut heeft ons geholpen met speciaal ontwikkelde reflector cups die er voor zorgen dat al het licht wordt gereflecteerd op manieren die wij nodig hebben. Minder verblinding op kantoor betekent minder fouten, minder hoofdpijn en meer welzijn voor u en uw medewerkers.

Minder lichtdruk

Bestaande led reflectortechnologie panelen hebben weinig verblinding, maar waren ongemakkelijk om onder te werken. Door meer reflectorcups toe te voegen is Illuxtron erin geslaagd het beste comfort te bereiken ten opzichte van alle aangeboden ledpanelen. De druk van de leds worden gedeeld door een enorme aantal led's.

Kenmerken en voordelen:

  • Toepassing van Bartenbach's speciale darklight techniek
  • Technologie met ultralage UGR classificatie
  • Zeer geschikt voor kantoortoepassingen
  • Extreem laag verbruik voor noodzakelijk lux niveau

   Terug naar nieuwsoverzicht