Categorieën
https://www.canlux.nl/intercity-hotel-amsterdam-airport/l84c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Verlichting voor het nieuwe Intercity Hotel Amsterdam Airport

In samenwerking met Kroep Techniek zijn er ongeveer 600 downlight armaturen geleverd voor het nieuwe Intercity hotel Amsterdam Airport hotel. De geleverde armaturen zijn van Linea Light group.

Warp1_RY downlight armaturen a-symetrischWarp_RY downlight a-symetrisch geleverd door Canlux

De Warp_RY downlight armaturen zijn geschikt voor binnentoepassingen. De warmwitte LED-lichtbron is samengesteld uit een powerled LED met een CCT van 3000 K en een CRI van Ra 80. De lichtstroom van de bron bedraagt 490lm, met een nominaal lichtrendement van 122,5 lm/W.

De behuizing van het armatuur is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een witte ral 9003 afwerking, verwerkt door middel van poedercoating. De diffuser is gemaakt van uv-bestendig polycarbonaat. Het totale opgenomen vermogen is slechts 4W. De Warp_RY voldoet aan de EN 60598-1 norm.

Loro_R downlight armaturenLoro_R downlight delivered by Canlux

De Loro_R downlight armaturen zijn geschikt voor binnentoepassingen. De warmwitte LED-lichtbron met een puntlichtverdeling is samengesteld uit 1 arrayled LED met een CCT van 3000 K en een CRI van Ra92. De lichtstroom van de de led bedraagt 1496lm met een nominaal lichtrendement van 115,1 lm/W.

De behuizing van het toestel is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een witte ral 9003 afwerking, verwerkt door middel van poedercoating. De diffuser is gemaakt van uv-bestendig polycarbonaat. Het totale opgenomen vermogen is 13W. De Loro_R voldoet aan de EN 60598-1 norm.

Wij helpen graag voor de beste verlichtingsoplossing

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor, hotel, restaurnat kerk of school? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht