Categorieën
https://www.canlux.nl/js-floors-opent-nieuw-pand/l80c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
9 mei 2022
JS Floors opent nieuw pand

JS Floors opent nieuw pand

Trackrail verlichting in het nieuwe pand van JS Floors

Als specialist op het gebied van luxe design gietvloeren, betonciré muren en een bijpassend professioneel kleuradvies streeft JS Floors naar perfectie. In Woerden heeft zij haar nieuwe showroom geopent zodat de juiste keuzes voor het interieur kunnen worden gemaakt en er gedegen advies kan worden gegeven.

Over JS Floors

De gietvloeren van JS Floors is vakwerk, de gehele vloer wordt namelijk met de hand gegoten en dat maakt dat elke vloer uniek is! Dagelijks gaat een eigen gespecialiseerde team vol passie aan de slag voor klanten om zowel in woningen als bedrijfsruimten de basis van een gaaf interieur te creëren waarbij, rust, ruimte en een optimaal leefkwaliteit centraal staat.

De showroom verlicht met trackrail aan het betonnen plafond

Op steeds meer plaatsen zien we ontwerpen met de zogenaamde 'open' plafonds. Een plafond waar alle elementen van de installaties nog zichtbaar zijn. Een mooie trend waarbij verlichting hangend (gependeld) wordt geïnstalleerd. Alle trackrailen zijn gependeld aan het betonnen plafond en voorzien van INDICA led track spots. Hierbij worden de gietvloeren, de reclame posters, wanden en de sample wand optimaal verlicht.

Ronde grote led licht ringen als blikvanger bij binnenkomst

Bij binnenkomst vallen meteen de ronde ringen van licht op; aan het plafond hangen namelijk twee ronde BLORE armaturen in twee afmetingen (700mm en 1200mm). De kleur van de armaturen is RAL 9005 met een kleine korrel in de coating.

Lichtontwerp en calculatie

Het lichtontwerp en de calculatie voor de showroom is in samenwerking gedaan met de eigenaren zodat de wensen en de gestelde eisen en daarnaast de juiste sfeer goed afgestemd kon worden.

Wij helpen graag voor de beste verlichtingsoplossing

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

Showroom verlichting met trackrail door Canlux ProjectverlichtingFeestelijke opening JS Floors verlicht door Canlux Projectverlichting

Verlichting badkamer betonciré door Canlux Projectverlichting

BLORE ronde ring verlichting van Lumosec Lighting als blikvanger

Genodigden voor de opening JS Floors

   Terug naar nieuwsoverzicht