Categorieën
https://www.canlux.nl/kleuren-komen-tot-leven-met-luxeon-stylist-series/l44c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
22 oktober 2018
Kleuren komen tot leven met LUXEON Stylist Series

Kleuren komen tot leven met LUXEON Stylist Series

Wist u dat Illuxtron een aantal downlight armaturen kan voorzien van speciale LED’s afgestemd op fashion retail, fresh food en hospitality? De LUXEON Stylist Series bestaat uit een serie LED modules die een specifiek deel van het kleurenspectrum weergeven, en hiermee het beste in kleuren naar boven halen.

Het laat de betreffende producten en ruimten daardoor nóg beter tot hun recht komen. De serie led's bestaan vier verschillende technologieën. Ieder ontwikkeld voor de specifieke eigenschappen van verschillende branches:

  • CrispWhite en CrispColor technologie voor de Fashion retail (verlichting voor kledingwinkels)
  • FreshFocus technologie voor Fresh food (verlichting voor bakkers, slagers, vishandels en andere food gerelateerde winkels)
  • AtmoSphere technologie, speciaal voor hospitality gelegenheden (prachtige verlichting voor restaurants of hotels)

Fashion Retail

Bijna alle stoffen, kleding en verven bevatten FWA’s: Fluoriserende witmakende stoffen. Daarom worden in de CrispWhite LED’s  een diepblauw aandeel toegepast, waarmee de FWA’s geactiveerd worden. Hierdoor ogen producten helderder en frisser dan met reguliere LED’s.
Met CrispColor LED’s gebeurt hetzelfde met kleuren. De CrispColor LED’s halen het beste in kleuren naar boven en geven ze helder, verzadigd en levendig weer. Producten komen hierdoor tot leven.

Fresh Food

FreshFocus LED’s versterken de visuele versheid van vers voedsel. Winkelbezoekers ‘kopen’ immers met hun ogen. De innovatieve verlichtingsoplossing draagt bij aan het aantrekkelijk weergeven van rood of gemarmerd vlees, vis, brood en gebak en benadrukt het ‘net geplukte’ uiterlijk van vers fruit en groenten. Bovendien bespaart LED-verlichting energie, vermindert het de belasting van het milieu en helpt het om producten langer vers te houden, zonder IR en UV.

Hospitality

We hoeven het u waarschijnlijk niet uit te leggen, maar verlichting kan een gewenste sfeer maken of breken. Voor hospitality doeleinden, zoals restaurants, zijn daarom speciale AtmoSphere LED’s ontwikkeld. Deze geavanceerde LED’s zijn ontworpen om de meest optimale balans te creëren tussen verlichting en aangename sfeer. Zo dragen ze bij aan een positieve ervaring die voor herhaling vatbaar is.

LUXEON Stylist Series en Illuxtron

De LUXEON Stylist Series is compatibel met tal van Illuxtron armaturen. De verschillende technologieën worden vaak toegepast in de trackspots Odion XS, Odion XL en Linea AS, maar ook in de led downlights Linea DS-FS 120, DS-F 150, DS-A 195 en Linea DS-AT. Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijzen gerust eens contact op met onze verkoopafdeling. Dat kan via info@canlux.nl of via 085 130 1634. Specifieke informatie over de LUXEON Stylist Series vindt u in de datasheet, download deze hier.

   Terug naar nieuwsoverzicht