Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/casambi
Zoeken
Winkelmandje

Casambi

Lichtmanagement

Casambi is een technologie voor het draadloos bedienen en dimmen van verlichting. Deze technologie wordt toegepast in speciale dimmers en slimme lampen.

Casambi draadloos smart lighting systeem geleverd door Canlux Projectverlichting

Meer over Casambi

Casambi staat voor professionele, draadloze besturing van verlichting: stuur al uw verlichting aan met de gratis Casambi App en/of de XPress draadloze schakelaar. Welke lamp u ook heeft – inbouw-, opbouw-, wand- of hanglamp, in halogeen of dimbare LED, het is allemaal aan te sturen met de Casambi App.

Revolutionaire technologie

De Casambi domotica producten werken via een Bluetooth 4.0 verbinding en daarom is er, na een eenmalige configuratie via het WiFi netwerk, geen internetverbinding nodig. Wanneer de verlichting is aangesloten op het domotica systeem kunt u alle verlichting eenvoudig bedienen met de Casambi App, draadloze Xpress wandbediening of (bestaande) schakelaars en dimmers van de grotere merken. Schakel de verlichting individueel, of maak groepen aan zodat u meerdere lampen tegelijk kan schakelen, dimmen of van lichtkleur kan wisselen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig een of meerdere animaties en scenario’s instellen en zelfs het systeem zo instellen dat er rekening wordt gehouden met zonsopkomst of ondergang en de lichtsterkte wordt aangepast aan de tijd van de dag. Zo eenvoudig werkt het en het bedienen van uw verlichting is nu binnen handbereik.

Er is niets zo hinderlijk als de verbinding verliezen terwijl u een bepaalde lamp wilt aan- of uitschakelen. Casambi heeft daar een baanbrekende technologie voor ontwikkeld die er voor zorgt dat u altijd en overal in huis, uw winkel of kantoor verbinding hebt met het netwerk. Met het zogenaamde Mesh Network wordt de configuratie van elke lamp gerepliceerd in elk knooppunt. Alle modules die u aansluit op de lampen communiceren naadloos met elkaar. Hierdoor heeft u op elke plek verbinding hebt en u dus nooit zorgen hoeft te maken of u wel verbinding met het netwerk heeft.

Casambi App

De Casambi app is gemaakt door gebruikersinterface experts zodat iedereen – ongeacht technische vaardigheden – deze kan gebruiken. De app wordt volgens vele gebruikers geprezen om zijn eenvoud en bedieningsgemak.Met de app kunt u eenvoudig een foto maken van de plaats en de lamp die u wilt aansluiten op het netwerk. Vervolgens komt deze foto in uw overzicht in de app te staan en kunt u de lamp hiermee aan- of uitschakelen, dimmen, van lichtkleur wisselen (RGB-W), scene’s creëeren en schakelen of de instellingen van het netwerk wijzigen. Simpeler kan niet!

Xpress draadloze wandbediening

Als u niet altijd uw smartphone bij de hand heeft en toch de verlichting wilt bedienen dan biedt de Express draadloze wandbediening een uitkomst. Met de Xpress wandbediening kunt u in een handomdraai de verlichting aan-, of uitschakelen, dimmen, van scène wisselen of de lichtkleur aanpassen. Monteer de Xpress bediening eenvoudig op elke gewenste plek in huis, zoals in bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken of de slaapkamer. De wandbediening werk helemaal draadloos via het Bluetooth Mesh systeem waardoor u geen extra draden hoeft te trekken of een dure installatie hoeft aan te leggen.

Eenvoudige installatie

Een van de vele voordelen van het systeem is dat u het ook gemakkelijk kan aansluiten op vele soorten (bestaande) schakelaars, dimmers en zelfs bewegingssensoren. U hoeft dus geen extra draden te trekken of nieuw schakelmateriaal te kopen. Koppel eenvoudig een Casambi module aan uw schakelaar, dimmer of sensor en voeg de module in de app aan uw netwerk toe. Canlux is de Casambi specialist en ondersteund zowel gebruikers als installateurs met deze draadloze techniek van Casambi.

Downloads

Klik hier voor het volledige Casambi assortiment

Luxiona