Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/illuxtron
Zoeken
Winkelmandje

lIlluxtron International

Leidend in LED

Bij Illuxtron International werken we iedere dag aan het vinden en produceren van inventieve verlichtingsoplossingen die zowel comfort als gemak bieden, zonder het milieu te schaden. De vele jaren ervaring van onze mensen resulteert in een compleet door onszelf ontwikkeld assortiment van hoogwaardige verlichtingsproducten.

Logo Illuxtron International gelverd door Canlux Projectverlichting

Meer over Illuxtron

Tijdens productie gebruiken wij alleen kwalitatief sterke onderdelen. Tevens worden de producten uitvoerig getest tot het laatste detail. Door deze manier van werken kunnen we producten bieden die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten of deze zelfs overtreffen. Productie vindt plaats in Nederland, waardoor we het productieproces nauwlettend in de gaten kunnen houden en daardoor ook de kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat wij zeker zijn van onze kwaliteit, bieden wij een garantie van maar liefst 7 jaar op onze Illuxtron-producten. Alle afdelingen werken nauw samen waardoor de lijntjes kort zijn en wij ook onze productietijd dusdanig kunnen inkorten zodat we sneller kunnen leveren dan onze concurrenten. Dit alles onderscheidt Illuxtron van haar concurrenten.

Klanttevredenheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen onze klanten om passende verlichtingsoplossingen te vinden. We wijzigen ons aanbod wanneer dit beter aansluit op de wensen van de klant. Langetermijnrelaties met onze klanten is waar we alles voor doen. Dit zult u terugzien in onze open manier van werken. U kunt rekenen op onze service, integriteit, professionaliteit en kennis.

Downloads

Illuxtron