Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/internova
Zoeken
Winkelmandje

Internova Professional Lighting

Made in Holland using the latest LED technologies

It all starts with light. Bij Internova ontwerpen en maken ze professionele LED-verlichting, speciaal voor de retail en horeca branche. Als makers van licht zijn ze trots op het assortiment. We adviseren in de perfecte combinatie van armaturen, LED-modules, lumen, lichtkleuren en focus.

Internova geleverd door Canlux projectverlichting

Meer over Internova Professional Lighting

Dagen sparren over de juiste stoelen, drie offertes voor een mooie bar, een interieurontwerper aan de tekentafel en eindelijk die perfecte kleur voor op de muur. Het interieur van een winkel, restaurant of hotel moet kloppen, tot in de puntjes. De inrichting is zo bepalend voor de uitstraling en sfeer. Het is onderdeel van je merk. Maar wat doen we met de verlichting? En hoe draagt dit bij aan sfeer en beleving? Hebben we daar eigenlijk wel over nagedacht?

Onze functionele verlichting is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ontworpen met een doel. Licht moet niet alleen bijdragen aan sfeer, maar ook aan branding, routing én conversie. Dat vraagt om veel meer dan een willekeurige set spots en rail. Verlichting is een specialisme en verlichten is een vak. Daarom Internova: Professional Lighting.

Downloads

Illuxtron