Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/lug
Zoeken
Winkelmandje

LUG

Light Factory

LUG S.A. is de leider onder Poolse fabrikanten van professionele armaturen. Het bedrijf is sinds 1989 op de markt aanwezig en heeft zich doorheen de tijd ontwikkeld van een klein lokaal bedrijf tot een modern bedrijf dat innovatieve verlichtingsoplossingen creëert.

Lug lighting verlichting geleverd door Canlux Projectverlichting

Meer over Lug

LUG is actief op het gebied van professionele verlichtingstechnologie met hoge technologische en gebruiksvriendelijkheidseisen. Het huidige aanbod van LUG omvat een aantal industriële en decoratieve armaturen. De armaturen worden gebruikt voor verlichting van gebouwen, straten, parkeerterreinen en sportcomplexen, winkels, kantoren en supermarkten. De producten combineren modern design met uitzonderlijke verlichtingsparameters waardoor ze kunnen voldoen aan de eisen van de Europese markt. Alle LUG-armaturen hebben kwaliteitscertificaten die bevestigen dat ze voldoen aan de Europese normen. ISO 9001: 2000 procedures zorgen voor klanttevredenheid en een hoge servicestandaard.

De kwaliteit en professionaliteit van het bedrijf is bevestigd door tal van onderscheidingen zoals Forbes Diamond, Business Gazelle, Business Dragon, Fair Play-award, European Company, EU Standard en nog veel meer.

Naast LUG is in 2012 een nieuw merk, FLASH & DQ, gecreëerd. FLASH & DQ is een ander handelsmerk van LUG Light Factory Ltd. De producten van het merk FLASH & DQ onderscheiden zich door originaliteit en een geavanceerd ontwerp.

Een unieke benadering van design werd gewaardeerd door de jury van Good Design, georganiseerd door het Institute of Industrial Design. In 2012 ontving de HB-886 de hoofdprijs in de categorie Public Sector.

Downloads

Klik hier voor het volledige LUG assortiment

Lug