Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/lumosec-lighting
Zoeken
Winkelmandje

Lumosec Lighting

Verrassende verlichting

Lumosec lighting is fabrikant van verrassende professionele verlichtingsoplossingen. Lumosec Lighting ontwerpt, produceert en levert bovengemiddelde kwaliteitsarmaturen. Hierbij benadrukken wij de betrouwbaarheid, het design en de energiezuinigheid van onze verlichtingssystemen. 

Lumosec

Meer over Lumosec Lighting

Lumosec lighting is fabrikant van professionele verlichtingsoplossingen. Wij ontwerpen, produceren en leveren bovengemiddelde kwaliteitsarmaturen. Hierbij benadrukken wij de betrouwbaarheid, het design en de energiezuinigheid van onze verlichtingssystemen. Daarom zijn al onze lichtbronnen voorzien van de nieuwste generatie led-technologie. Om onze hoge kwaliteit te garanderen zijn onze R&D-afdeling, waar de Lumosec verlichtingsproducten worden ontworpen, getekend en getest, en de productiefaciliteiten gevestigd in Europa (Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk).

Lumosec lighting heeft als doel architecten, ontwerpers, technische groothandels en de elektro-installateurs te helpen bij het realiseren van hun verlichtingsoplossingen. Dit doen we in de vorm van samenwerking en technische ondersteuning bij projecten. Hierbij staan onze vakbekwame en ervaren technici klaar om vraagstukken te beantwoorden. Een speciaal onderdeel is de ontwikkeling en productie van verlichtingsarmaturen op basis van specifieke klanteneisen. Een andere dienst is het maken van lichtberekeningen voor projecten.

Ga naar de productseries van Lumosec Lighting

Downloads

Klik hier voor het volledige Lumosec assortiment

Lumosec_aluminium_profiel_armaturen_rond_vierkant_driehoek_lijnverlichting