Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/tal
Zoeken
Winkelmandje

TAL

Technical Architectural Lighting

TAL Verlichting legt moderniteit en stijl vast in de meest verbazingwekkende designs. Ze geloven in het creëren van unieke eigentijdse verlichting voor moderne tijden. TAL spendeert aandacht aan het kleinste detail. Dit uiterst fijne oog voor detail zorgt voor schitterend afgewerkte verlichtingsarmaturen.. 

TAL designverlichting met stijl geleverd door Canlux projectverlichting

Meer over TAL verlichting

TAL Verlichting legt moderniteit en stijl vast in de meest verbazingwekkende designs. Ze geloven in het creëren van unieke eigentijdse verlichting voor moderne tijden. TAL spendeert aandacht aan het kleinste detail. Dit uiterst fijne oog voor detail zorgt voor schitterend afgewerkte verlichtingsarmaturen.

Van de kleinste schroef tot de algemene uitstraling van de designs, het merk TAL roept moderniteit op. De TAL verlichting moet in de eerste plaats sfeer brengen, de vorm van het verlichtingsarmatuur is hierbij van secundair belang. De door TAL gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en geven een ultramoderne en industriële uitstraling. De materialen wijzen op de grote technische expertise van TAL verlichting.

De resultaten zijn ongelofelijk uniek: diverse verlichtingsarmaturen in eerste plaats gericht op sublieme verlichtingseffecten. Het gebruik van kwaliteitsmateriaal is essentieel aangezien deze een cruciaal aspect zijn van het uiterlijk van de TAL verlichting. Het ontwerpen gebruikt met grote zorg in eigen huis door een gespecialiseerd team. De verlichting van TAL is gemakkelijk herkenbaar dankzij de uitstekende afwerkingen met geborsteld aluminium en roestvrij staal.

De TAL designs zijn uitermate geschikt voor commerciële plaatsen. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden voor residentiële doeleinden. De identiteit van de TAL lampen is zeer sterk. Onfeilbare designs die een nieuwe soort stedelijke verlichting inluiden. Bij het ontwerpen en vervaardigen van de TAL lampen wordt vooraf enorm veel tijd besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Verlichting van hoge kwaliteit wordt daardoor gegarandeerd. Dankzij de vormen, technologie en materialen zijn de TAL lampen ware meesterwerken in termen van verlichting. De verlichting van TAL is simpel maar extreem populair. De TAL armaturen zijn gemaakt “to design light because light matters”.

Downloads

Canlux_TAL_lighting_armaturen_architectural_