Categorieën
https://www.canlux.nl/merken/tromilux
Zoeken
Winkelmandje

tromilux

Tromilux onderscheidt zich als een belangrijke speler binnen de verlichtingsproducenten. Dit is het resultaat van een gestage groei en een geleidelijke uitbreiding van de verlichtingsmarkt sinds haar oprichting in december 2004.

Tromilux verlichting geleverd door Canlux Projectverlichting

Meer over tromilux

Met als doel het vervaardigen, assembleren en op de markt brengen van verlichtingsapparatuur, is Tromilux in de loop der tijd trouw gebleven aan waarden als deskundigheid, kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid. Altijd met aandacht voor de naleving van arbeidsomstandigheden, van het fabricageproces, tot de productontwikkeling, en tot de partnerschapsrelaties met haar klanten, leveranciers en verdere branchegenoten. 

Tromilux zag haar inspanningen erkend, door een 9-tal prijzen in de loop van de laatste 5 jaar, van SME Leader van 2011 tot 2015 en is de SME of Excellence toegewezen van 2011 tot 2014. Deze erkenning heeft uiteraard geleid tot groei van de markt.

Bij tromilux investeren we voortdurend in de diversificatie van markten en producten, in het besef dat alleen het leveren van een goede service en een imago van vertrouwen, gecombineerd met innovatie en kwaliteit, voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. 

"Waar de klant zich ook bevindt, Tromilux rekent met hem mee. En voor hem zal Tromilux er zijn om, in overeenstemming met de ideeën en projecten van de klant, hem de beste diensten, producten en oplossingen ter beschikking te stellen".

Downloads

Tromilux verlichting geleverd door Canlux Projectverlichting