Categorieën
https://www.canlux.nl/nieuwe-huisvesting-voor-lgce/l73c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
29 juli 2021
Nieuwe huisvesting voor LGCE

Nieuwe huisvesting voor LGCE

LGCE is dé partner voor Data, Telecommunicatie en Energie

LGCE is dé partner voor Data, Telecommunicatie en Energie. LGCE werd in 1999 opgericht als een joint venture met LG Cable Korea met als belangrijkste focus om glasvezelkabels te leveren aan (PAN) Europese telecomoperatoren. Na de integratie van Quics in 2014 is LGCE nu een leverancier van producten en systemen voor zowel indoor Bekabelingsoplossingen als outdoor telecommunicatie infrastructuren.

Nieuwe huisvesting met stijl

LGCE heeft gekozen voor een industrieel kantoor interieur. Een krachtige, robuuste uitstraling van beton aangevuld met passende meubels en vloeren. Dit stoere kantoordesign is helemaal van deze tijd, geeft een spraakmakend eindresultaat, en is prettig is om in werken.

Akoestische oplossingen

Boven de bureaus zijn akoestische panelen geïnstalleerd welke zwevend (gependeld) aan het betonnen plafond hangen. De zwarte akoestische panelen zijn voorzien van hoogwaardige verlichting met een lage UGR.

Optimale verlichting passend in het interieur

Naast de akoestische panelen boven het bureau met geïntegreerde verlichting is het pand voorzien van industrieel ogende zwarte lijnverlichting. De lichtlijnen zijn voorzien van INDICA trackspots van Lumosec Lighting. Boven de vergadertafels hangen zwevend ronde ring armaturen welke aan de binnenzijde zijn verlicht. Boven de hogere zittafels zijn moderne design armaturen gependeld opgehangen.

Smart Lighting met Casambi (bluetooth low energy)  

De gehele verlichtingsinstallatie is voorzien van een slim en draadloos Casambi Bluetooth low energy (BLE) systeem. Hierbij is elk armatuur individueel aan te sturen en kunnen er scenes en groepen worden gemaakt. Elke medewerker kan zijn of haar gewenste lichtsterkte boven het bureau aan passen naar wens. Casambi is de meest kosten effectieve, robuuste en toekomstbestendige slimme draadloze lichtoplossing van vandaag.

Wij helpen u ook graag met de beste verlichtingsoplossing

Elke situatie is anders dat beseffen we bij Canlux zeker, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

LGCE_verlichting kantoor akoestisch paneel trackverlichting ringarmatuur CasambiLGCE_verlichting kantoor akoestisch paneel trackverlichting ringarmatuur CasambiLGCE verlichting kantoor akoestisch paneel trackverlichting ringarmatuur Casambi

   Terug naar nieuwsoverzicht