Categorieën
https://www.canlux.nl/retailverlichting-sfeerverlichting/l88c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Joris Veer woninginrichting

Naast de inrichting van de woning denk  het team van Joris Veer graag mee over de inrichting van het kantoor, bedrijfsruimte of school. Met de juiste keuze voor vloeren, raamdecoratie en zonwering bepaalt u de sfeer van uw bedrijf of organisatie. Joris Veer werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over Joris Veer woninginrichting

Joris Veer is dé specialist op het gebied van woninginrichting in de Krimpenerwaard. Voor de volledige aankleding van uw (nieuwe) woning, bent u bij Joris Veer aan het juiste adres. Zij hebben een grote collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen, zonwering, verf en behang. Graag geven ze u advies over de vele mogelijkheden in de nieuwe ruime showroom in de Opaalstraat in Schoonhoven.

Het nieuwe bedrijfspand is ultra duurzaam

Het nieuwe bedrijfspand van Joris Veer is op een ultra duurzame manier gebouwd. Zo is beton, waar mogelijk, vervangen door hout of staal. Zelfs tussen de stenen is geen specie gebruikt maar zijn de stenen gestapeld. De stenen kunnen dus worden afgestapeld wanneer dit weer nodig is. Tevens beschikt het gebouw over een warmtepompsysteem en zonnepanelen; het gebouw is energieneutraal. Op het terrein zijn laadpalen aanwezig om de auto op te laden.

Welke verlichting is toegepast bij Joris Veer?

In samenwerking met Cad op maat is het winkelpand van Joris Veer voorzien van een trackrail verlichtingssysteem met lineaire armaturen van Nexia, type Infinity. Omdat de kleuren van de getoonde producten in de showroom een hoge kleurechtheid moeten hebben is gekozen voor armaturen met een CRI-waarde van Ra>90. De verlichtingsrail is gemonteerd aan de kabelgoot en daardoor nagenoeg onzichtbaar. 

Ook nieuwe verlichting in uw pand?

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht