Categorieën
https://www.canlux.nl/sensorstrada-75-hv-downight-sensor/l69c3
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten van Canlux
17 november 2020
Nieuw - SensorStrada downlight met PIR sensor

Nieuw - SensorStrada downlight met PIR sensor

Een downlight armatuur met speciale eigenschappen

De SensorStrada is een downlight met speciale eigenschappen. Eén van deze eigenschappen is de PIR sensor, ideaal voor gebieden waar het licht vanzelf aan en uit moet gaan. Wellicht nog specialer, deze downlight werkt niet meer met een driver maar is rechtstreeks op de 230V aan te sluiten.

SensorStrada LED-verlichting met sensortechnologie

De Illuxtron sensor downlights zijn ideaal waar automatisch licht gewenst is. De armaturen hebben een geïntegreerde (PIR) bewegingssensor waarbij het detectiebereik 7 meter is (armatuur op 3,5 meter hoogte geïnstalleerd). De armaturen kunnen worden ingebouwd in toiletruimtes, gangen, opslagruimtes, garages, schuren, voordeurafdakjes en luifels. De sensor downlights zijn geschikt voor meerdere doeleinden zoals high-residential, hospitality, kantoor- en vergaderruimtes, scholen, retail en medische centra.

Eenvoudige en snelle montage van de downlight

Voor een eenvoudige installatie werkt deze SensorStrada 'driverless'. Dit betekent dat het downlight armatuur direct op de 230V voeding aan is te sluiten. Daarnaast is elke SensorStrada inbouwspot voorzien van een 3-polige aansluitunit die geschikt is voor het doorlussen van een H03 of H05 kabel.

De lage inschakelstroom van de SensorStrada downlight 

Waar de meeste downlight armaturen een driver hebben met een hoge inschakelstroom (bijv.>5 Amp) daar heeft de hoogvolt (HV) SensorStrada een maximum van 100 mA (incl. soft start). Door deze lage (bijna verwaarloosbare) inschakelstroom is het aantal verlichtingstoestelllen per groep niet langer afhankelijk van de inschakelstroom maar eerder van het vermogen (VA) van deze groep of dimmer. Op een beveiligde groep met een stroomonderbreker van 16 Amp (B16) kunnen maar liefst 316 downlight armaturen worden aangesloten.

Andere eigenschappen

De behuizing is te leveren in 8 verschillende kleurstellingen, vier uitvoeringen waarbij de buitenring mat wit (RAL9016) is en gekozen kan worden uit vier kleuren binnenringen; wit, zwart, goud, zilver. Ook is de buitenring te produveren in zwart (RAL9005) met dezelfde kleur binnenringen; wit, zwart, goud en zilver.

De afmeting van het SensorStrada downlight armatuur is ø81mm (gatmaat ø75mm) en een inbouwdiepte van 60mm (inclusief 5mm vrije ruimte).

De downlight armaturen kunnen op twee manieren worden geklemd in het plafond, de flexveer voor beton of gipsplaat (Gyproc) of de draadveer voor metaal of gipsplaat.

De garantietermijn van deze downlight toestellen is 7 jaar.

De  8 belangrijkste voordelen van de SensorStrada 75 HV

  • Voorzien van geïntegreerde PIR sensor
  • Professionele downlight zonder driver
  • Zeer lage inschakelstroom
  • Snelle montage
  • In 8 kleurstellingen te leveren
  • Wand opbouw, plafond opbouw en gependeld
  • Levensduur, >54.000 uur L90/B50
  • 7 jaar garantie

GA NAAR DE SENSORSTRADA HV DOWNLIGHT

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De behuizing van de SensorStrada is te leveren in 8 verschillende kleurstellingen

   Terug naar nieuwsoverzicht