Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-appartementen/bergingen
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting berging

Helder licht, goed zicht

Met de verschillende ledarmaturen van Canlux Projectverlichting wordt uw berging een veilige omgeving. Door gebruik te maken van verlichting met een sensor kunt u direct gaan besparen op het stroomverbruik.

Aanbevolen verlichting voor de berging:

Toon filters
#/pagina
 
Afdrukken

Bergingen zijn functionele ruimten waarin bewoners goed zicht moeten hebben. Daarbij is het van groot belang dat men er zich ook veilig voelt. Met de fiets aan de hand, of bij het verplaatsen van goederen in en uit de berging; elke keer moet de deur met de sleutel worden geopend. Goede heldere verlichting in de berging is noodzakelijk.  

Verlichting in de berging zijn functionele armaturen met een heldere lichtkleur, armaturen met een laag energieverbruik en een zo lang mogelijke levensduur. In de berging zijn lang niet altijd bewoners aanwezig en hoeft deze verlichting dus niet altijd te branden. Maar zodra er een bewoner van het appartementencomplex in de berging komt is voldoende licht nodig. Met een slimme sensor in de led armaturen wordt de berging verlicht op het juiste moment. Hiermee wordt onnodige energieverspilling voorkomen.

Led verlichting in appartementencomplexen is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in (gedeelte van) appartementencomplexen. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in een berging aanwezig is? Moet de verlichting op de galerij 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over de juiste verlichting met bijbehorende besparing in uw appartementencomplex.