Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-appartementen/entree
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting voor de entree

De entree zichtbaar en veilig

Binnen en buiten een appartementencomplex speelt verlichting een belangrijke rol. Dat begint wanneer een bewoner aankomt bij de entree. De verlichting bij de entree moet goed zijn zodat brievenkasten en entreedeuren goed zichtbaar zijn. Voor de veiligheid is goede verlichting zelfs essentieel.

De entree is het visitekaartje van het appartementencomplex. Door gebruik te maken van energiezuinige en sfeervolle verlichting krijgen de bewoners en bezoekers een warm welkom.

Entreeverlichting is essentieel voor de veiligheid. Canlux Projectverlichting geeft advies.

Aanbevolen entreeverlichting:

#/pagina
 
Afdrukken

De entree van een appartementencomplex is het visitekaartje

Natuurlijk is het mogelijk dat de entree van het appartementencomplex alleen fungeert als een functionele omgeving. Eén ding is zeker, de verkeersdrukte rondom de entree is redelijk hoog. Dit komt doordat de entree en de ruimte daarachter toegang verschaft tot de woningen. Ook vinden hier gesprekken plaats tussen bewoners en wordt de post hier vaak uit de brievenkasten gehaald. De entreeverlichting is hier dus van belang. 

De meeste bewoners zullen gedurende de dag gebruik maken van de entree. Maar ook wanneer het donker is zal een bewoner zich veilig moeten voelen. Daarnaast zal het sleutelgat, de drempels en de postkasten goed zichtbaar moeten zijn. Entrees zijn overgangsgebieden van buiten- naar binnenverlichting. Ofwel van daglicht naar kunstlicht. Hierdoor kan een iets hogere lichtsterkte nabij de entrees prettig zijn om de ogen te laten aanpassen aan het kunstlicht.

Led entreeverlichting in appartementencomplexen is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in (gedeelte van) appartmentencomplexen. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in een berging aanwezig is? Moet de verlichting op de galerij 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over de juiste verlichting met bijbehorende besparing in uw appartementencomplex.