Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-appartementen/galerijen
Zoeken
Winkelmandje

Galerijverlichting

Goede energiezuinige led verlichting op de galerij

De galerij van het appartementencomplex is de weg naar de woning. Bewoners, visite en andere bezoekers moeten de voordeur veilig kunnen bereiken. Deze veiligheid is te realiseren door gebruik van led verlichting. De galerijen en voordeuren kunnen worden verlicht met (design) wandverlichting of plafondarmaturen. 

Entreeverlichting is essentieel voor de veiligheid. Canlux Projectverlichting geeft advies.

Aanbevolen galerijverlichting:

#/pagina
 
Afdrukken

Optimale verlichting op de galerij

De galerij van het appartementencomplex is de weg naar de woning. Bewoners, visite en andere bezoekers moeten de voordeur eenvoudig en veilig kunnen bereiken. Galerij verlichting is hierbij onherroepelijk een belangrijke schakel.  Daarnaast speelt de reductie van de energiekosten een belangrijke rol. 

Verlichting voor de galerij kunnen geleverd worden in diverse lichtkleuren. Daarnaast kunnen de portiekarmaturen worden voorzien van slimme sensoren welke ingesteld kunnen worden op licht intensiteit. Bij beweging zullen deze armaturen van 20% (of een andere ingestelde lichtsterkte) naar 100% (of andere ingestelde lichtsterkte) schakelen. Hierbij bespaart u extra op de energiekosten.

Led galerijverlichting in appartementencomplexen is dé snelste en eenvoudigste manier om te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in (gedeelte van) appartmentencomplexen. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in een berging aanwezig is? Moet de verlichting op de galerij 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over de juiste verlichting met bijbehorende besparing in uw appartementencomplex.