Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-appartementen/trappenhuis
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting trappenhuis

Helder licht, goed zicht

Met binnenverlichting van Canlux Projectverlichting voorzie je je bedrijfspand van hoogwaardige verlichting. Bij Canlux vind je een ruim assortiment aan binnenverlichting van hoogwaardige Europese merken

Aanbevolen verlichting voor het trappenhuis:

In een appartementencomplex zal voornamelijk gebruik worden gemaakt van de lift. Wanneer de lift defect is of in geval van een calamiteit moet in het trappenhuis de verlichting goed zijn geregeld. De trap op of af gaan met kinderen, een volle tas of in een alarm situatie moet veilig gaan. 

De trappenhuisverlichting kunnen armaturen zijn welke robuust zijn of, in andere situaties, een mooi design hebben. Een ding staat vast de juiste lichtsterkte is van belang voor de veiligheid van de bewoner of gast. In trappenhuizen zijn inbouw- en opbouwarmaturen of armaturen onder de platforms aan te bevelen.

Led verlichting in appartementencomplexen is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in (gedeelte van) appartementencomplexen. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in een berging aanwezig is? Moet de verlichting op de galerij 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over de juiste verlichting met bijbehorende besparing in uw appartementencomplex.