Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-appartementen/trappenhuis
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting in het trappenhuis

Maximale veiligheid, minimale verblinding

De verlichting in een trappenhuis binnen een appartementencomplex is niet louter een decoratief thema. Ook op het gebied van veiligheid heeft de verlichting een reële functie. Een bewoner van de VvE moet zich namelijk veilig voelen en de verlichting mag niet verblinden.

Wij informeren u graag over verlichting van het trappenhuis, bel ons op 085 130 16 34

Verlichting in het trappenhuis. Maximale veiligheid. Bel  Canlux voor meer informatie op 085 130 16 34

Aanbevolen trappenhuisverlichting:

#/pagina
 
Afdrukken

Verlichtingsideeën met decoratieve, veilige en besparende trappenhuisverlichting

Decoratieve trappenhuisverlichting

Trappenhuizen kunnen worden verlicht met de mooiste design armaturen. Hierbij kan gedacht worden aan pendelverlichting in het trappengat of aan wandverlichting met een fantastisch design. Ook het inbouwen van armaturen in het plafond kan bijdragen aan het (subtiele) design van het trappenhuis. Het verlichten van de trap zelf is ook een mogelijkheid. Door gebruik te maken van led profielsystemen is het mogelijk om de traptreden subtiel te verlichten.

Veilig verlichten van het trappenhuis

Afhankelijk van de situatie van het appartementencomplex en het aantal bewoners is veiligheid van het trappenhuis van essentieel belang. De trap op- of afgaan met kinderen, een volle boodschappentas of in geval van een noodsituatie. Een trappenhuis moet daarom voldoende worden verlicht om calamiteiten te voorkomen. Ook het overwegen van zogenaamde noodverlichting (de verlichting blijft branden bij stroomuitval) moet worden overwogen.

Besparen met de juiste led verlichting voor het trappenhuis

Ledverlichting in trappenhuizen van het appartementencomplex is de snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks flink te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen kan het trappenhuis 'slim' worden verlicht. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in het trappenhuis aanwezig is? 

Wij geven advies voor het trappenhuis binnen uw VvE

Voor het verlichten van uw trappenhuis adviseren wij u graag over het design van de armaturen, de veiligheid van het trappenhuis en de besparing door de verlichting. 

Bel ons op 085-130 16 34 of mail naar info@canlux.nl