Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-horeca/verlichting-restaurants
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting restaurants

De sfeer in een restaurant is belangrijk

Een van de belangrijkste onderdelen om de sfeer te bepalen in een restaurant is de verlichting. Veel restaurantant zijn overgestapt op energiezuiding led verlichting zonder rekening te houden met zaken alsur of de CRI (kleurweergave).

Restaurant verlichting

Aanbevolen verlichting voor de restaurants:

#/pagina
 
Afdrukken

Door gebruik te maken van allerhande ledarmaturen kan het zomaar zijn dat de kleur van uw gerechten veranderen, het vlees wordt grijs en de groeten worden blauwachtig. Dit is tragedie die volledig wordt veroorzaakt door ongeschikte verlichting.

Armaturen voor een restaurant

Canlux Projectverlichting levert verschillende armaturen welke uitgevoerd kunnen worden met een een ledmodule van de Luxeon Stylist Serie. Binnen de Luxeon Stylist serie zijn een viertal technologieën te onderscheiden: CrispWhite, CrispColor, FreshFocus en AtmosPhere. Per technologie wordt een specifiek deel van het kleurspectrum extra geaccentueerd waardoor kleuren nog meer tot hun recht komen.

Voor restaurants adviseren wij de AtmosPhere technologie, die zorgt draagt voor een ideale ambiance in restaurants en horeca gelegenheden. Dit zorgt voor de ultieme beleving en sfeer wat de restaurant ervaring van de klant ten goede komt.

Wilt u meer informatie over verlichting voor de horeca, en een demonstratie van de Lumileds AtmosPhere technologie komen wij graag bij u langs!