Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-industrie/autogarage
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting autogarage

Helder licht, goed zicht

Een autogarage is een showroom maar ook een werkplaats. In de werkplaats heb je werkverlichting nodig maar in de showroom weer gericht licht met stijlvolle armaturen. Je kan dit allemaal vinden in ons assortiment.

Aanbevolen verlichting voor de autogarage:

Een autogarage bestaat vaak uit een showroom, de werkplaats, een receptie, kantoren, (banden)opslag, toiletgroepen, de kantine en een parkeerplaats. De werkplaats is een belangrijk onderdeel van de garage. De moderne werkplaats in een autogarage heeft moderne apparatuur en uitgekiende werkplaatsinrichtingen. Verlichting in een werkplaats draagt bij aan de motivatie van de medewerker en zal de klant vertrouwen geven.

Ook de showroom is essentieel voor de verkoopcijfers van een autogarage. De klant bekijkt de auto vaak nauwkeurig voordat deze aangeschaft wordt. Het juiste lichtbeeld op de auto`s in de showroom en het juiste design van het armatuur zal de klant beleving geven.

De receptie is de blikvanger van de autogarage. Hier worden deals gesloten, hier wordt de klant naar wens geholpen. De receptieverlichting is onderdeel van een tevreden klant. Wees hier creatief en installeer als blikvanger een designarmatuur welke meteen opvalt als een klant de autogarage binnenkomt.

De kantoren, toiletgroepen en opslag van een autogarage wordt voorzien van functionele verlichting. De kantine kan verlicht worden met een warmer lichtbeeld en het buitengebied moet goed verlicht worden voor de veiligheid.

De eisen voor verlichtingssterkten in autogarages treft u in ons kenniscentrum. Wij hanteren hierbij de eisen volgens de EN 12464-1.

Led verlichting in de autogarage is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten nog beter. Wij adviseren u graag over de autogarage verlichting.