Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-industrie/supermarkt
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting supermarkt

Helder licht, goed zicht

In een supermarkt wil je graag dat je klanten er zich veilig voelen met genoeg licht, dat ze de producten in de schappen goed kunnen zien en dat de verlichting er goed uitziet. Dit kan allemaal met de armaturen uit ons assortiment.

Aanbevolen verlichting voor de supermarkt:

In een gemiddelde supermarkt komen dagelijks 930 mensen hun boodschappen doen. Elke bezoeker aan de supermarkt is gevoelig voor beleving, veiligheid en duidelijkheid. De verlichting in de supermarkt en warenhuis werkt mee om de klant de juiste beleving, gevoel van veiligheid en duidelijkheid te geven.

Beleving door gebruik van speciale verlichting voor vlees, groente en fruit. Veiligheid door voldoende verlichting in de winkelpaden en in de schappen van de producten. Duidelijkheid door het sterker aanlichten van acties en aanbiedingen.

Daarnaast bespaart u met de Canlux verlichting op energiekosten en het verlagen van de bedrijfskosten. Voor de supermarkt verlichting gebruiken wij uitsluitend armaturen met een lange levensduur, lage lichtterugval en een uitmuntende output (lm/w verhouding).

Voor de optimale supermarkt- en warenhuisverlichting maken wij op maat de juiste lichtberekening aangevuld met onze expertise in lichtregelsystemen. Hiermee zal de verlichting in de supermarkt en in het warenhuis voldoen aan de verwachtingen voor de toekomst.