Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-kantoren
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting kantoren

Het juiste licht voor kantoren

Led verlichting in uw kantoor is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in het kantoor nog beter.

Entree en receptie
entree en receptie

Entree en receptie

Kantine en restaurant
kantine en restaurant

Kantine en restaurant

Kantoor
kantoor

Kantoor

Trappenhuis en gang
trappenhuis en gang

Trappenhuis en gang

Vergaderruimte
vergaderruimte

Vergaderruimte

Led verlichting in uw kantoor is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in het kantoor nog beter. Waarom moet er verlichting branden op werkplekken, kantoren, toiletgroepen en vergaderruimten als er niemand aanwezig is? Moet de verlichting in gangen 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over lichtregelsystemen en extra besparing op de energiekosten.

De juiste verlichting kiezen

Canlux Projectverlichting levert schone en duurzame kwaliteitsproducten, ontwikkeld en geproduceerd in Europa. De robuuste armaturen, opgebouwd uit hoogwaardige componenten, garanderen een lange levensduur met een minimale lichtterugval. Met de modulaire led – downlight armaturen is het mogelijk om naast het aanlichten van werkplekken, vergaderruimten en gangen ook uw entree een fantastische uitstraling te geven door middel van kleuren (uw bedrijfskleuren bijvoorbeeld) . Door sterke samenwerkingsverbanden met partners van hoogwaardige verlichting adviseren en leveren wij een totaalconcept voor het kantoor.