Categorieën
https://www.canlux.nl/toepassingen/verlichting-scholen
Zoeken
Winkelmandje

Verlichting in de school

Hoe creëer je een betere leeromgeving

De school is onze belangrijkste arena om te leren en een sociaal leven op te bouwen. De juiste type verlichting draagt ertoe bij dat zowel leerlingen als leerkrachten een betere en creatievere leeromgeving krijgen, waar het gemakkelijker is om te leren en waar iedereen zich thuis voelt.

Entree
entree

Entree

Klaslokaal
klaslokaal

Klaslokaal

Lerarenkamer
lerarenkamer

Lerarenkamer

Aula
aula

Aula

Gymzaal en kleedruimte
gymzaal en kleedruimte

Gymzaal en kleedruimte

Led verlichting in het onderwijs is dé snelste en eenvoudigste manier om jaarlijks enorm te besparen. De energie- en onderhoudskosten zullen drastisch dalen bij de aanschaf van schone en duurzame led verlichting. Om de kosten nog verder terug te dringen werkt slim verlichten in scholen nog beter. Waarom moet de verlichting branden als er niemand in een lokaal aanwezig is? Moet de verlichting in gangen 100% branden als er geen verkeer is? Vraagstukken om over na te denken! Wij adviseren u graag over lichtregelsystemen en kostenbesparing.

De juiste verlichting voor scholen

Canlux Projectverlichting levert led downlight armaturen gericht op de school. Robuuste armaturen opgebouwd uit hoogwaardige componenten garanderen een lange levensduur met een minimale lichtterugval. Met de modulaire led – downlight armaturen zijn IP65 mogelijkheden voor luifels, kleedkamers, douches en fietsenstallingen mogelijk. Om vandalisme te voorkomen is het mogelijk om de downlight armaturen te voorzien van anti-diefstal opties. Door sterke samenwerkingsverbanden met partners van hoogwaardige verlichting adviseren en leveren wij een totaalconcept voor de school.