Categorieën
https://www.canlux.nl/vve-brugweg-noordereiland/l14c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

VvE Brugweg Noordereiland

Simpele armaturen met maatwerk omgebouwd naar multifunctionele verlichting

Er is onder andere gekozen voor het armatuur van LUG, er kwam hierdoor wel wat maatwerk aan te pas maar het resultaat is zeker naar wens. De Plao is door Canlux projectverlichting omgebouwd waardoor deze multifunctioneel is geworden. Door het toepassen van sensortechnieken brandt de verlichting 20% van het vermogen en 100% als er beweging wordt gedetecteerd. De warme lichtkleur van de armaturen zorgen voor een ‘huiselijke’ sfeer in de gangen. De meer dan 500 armaturen zorgen voor een grote energiebesparing en een kostenreductie van het onderhoud.

Wilt u ook advies over diverse verlichting?
Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht