Categorieën
https://www.canlux.nl/vve-heemraadssingel/l10c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

VvE Heemraadssingel

Een fijne sfeer met een lange levensduur

In opdracht van de VvE beheerder heeft Canlux Projectverlichting nieuwe verlichting geleverd voor het appartementencomplex aan de Generaal Barberstraat in Tilburg.

Bij de entree zijn de bestaande downlights vervangen voor de Illuxtron Linea HV spots. Deze led spots werken zonder driver en kunnen rechtstreeks aangesloten worden op 230v. Op de galerijen en in de trappenhuizen hebben wij het Lumosec Long armatuur geadviseerd. Op de galerijen ingesteld op 40% vermogen en in de trappenhuizen op 100% vermogen. In de bergingen is gekozen voor het allernieuwst Lumosec Uno armatuur voorzien van dim sensor. Bij vol vermogen geeft dit armatuur 800 lumen met 6 watt, bij afwezigheid kan het armatuur terug dimmen naar 50, 30, 20 of 10%.

Wilt u ook advies over diverse verlichting?

Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht