Categorieën
https://www.canlux.nl/vve-ringweg-randenbroek/l13c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

VvE Ringweg Randenbroek


Energiezuinige verlichting met lange levensduur


In samenwerking met VvE beheerder mochten wij de verlichting van de galerijen, liftlobby’s, bergingen en fietsenstalling gaan vervangen met led verlichting. Met name de energiebesparing in combinatie met de lange levensduur was de reden voor deze investering. Wij hebben gekozen voor de Lumosec Lighting Uno led armatuur. Dit armatuur onderscheid zich door de lange levensduur (70.000 uur). De Fietsenstalling is voorzien van het Lumosec Lighting ULF armatuur. Dit unieke led armatuur heeft een complete aluminium behuizing wat functioneert als koeling voor de led modules, is uiterst robuust en heeft een mooi design. De levensduur van dit ULF armatuur is 70.000 uur. Van de geplaatste armaturen is het mogelijk om de led modules uit te wisselen.

Wilt u ook advies over diverse verlichting?

Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht