Categorieën
https://www.canlux.nl/autotechniek-a-l-harmelen/l62c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Autotechniek A.L. Harmelen


Praktische verlichting met hoogwaardige kwaliteit.


Autotechniek A.L. Harmelen in een leuk bedrijf waarin eigenaar Abit samen met zijn broers de het bedrijf runt. Klein begonnen maar uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf dankzij het grote succes van deze formule. Naast de garage beschikken ze ook over een mooie showroom.
Toen Autotechniek A.L. Harmelen dit pand overnam hing er al verlichting in de dak sponning. Hier is moeilijk bij te komen. Door een hoogwerker te huren kon er een tl-buis vervangen worden. Dit is uiteraard niet wenselijk. Na de opname is er een lichtbreking gemaakt en is er gekozen voor de cruiser van LUG.

Canlux projectverlichting heeft in dit project zelf de installatie gedaan. Na twee dagen hard werken was het resultaat boven wens van de klant. Er is op dit moment veel meer licht dan dat ze gewend waren en dit wordt als prettig ervaren.

Abid Lalout, eigenaar van Autotechniek Harmelen: Ik ben meer dan 100% tevreden over de geïnstalleerde verlichting.

Wilt u ook advies over functionele verlichting?
Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht