Categorieën
https://www.canlux.nl/greenchoice/l63c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Greenchoice


Oplossing met vrijstaande ledarmaturen


In april 2017 heeft Greenchoice haar intrek genomen in haar nieuwe kantoorpand aan het Kruisplein in Rotterdam. Het kantoor is een bijzonder pand, het dak is bovendien van glas, wat zorgt voor veel lichtinval. Het nadeel van deze constructie is de werkplekverlichting in de wintertijd en avonduren. Hierdoor waren de werkplekken niet goed verlicht. Om te zoeken naar een oplossing heeft Greenchoice advies gevraagd aan Canlux Projectverlichting.

Ons advies is om gebruikt te maken van hoogwaardige vrijstaande ledarmaturen van XAL. Hiermee brengen we prettig werklicht op het bureaublad maar blijven we flexibel voor de toekomst. Op aanvraag van Greenchoice hebben we een proefarmatuur geplaatst en deze proefplaatsing is zeer goed ontvangen door de gebruiker.

Canlux projectverlichting heeft in eigen beheer de armaturen geleverd, gemonteerd en geplaats. Na de eerste week kregen we per email te horen dat de gebruikers enorm blij zijn met deze verlichtingsoplossing.

Elizangela Pinto, Facilitair manager van Greenchoice: De armaturen bevallen heel erg goed. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve berichten ontvangen. 

Wilt u ook advies over functionele verlichting?
Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht