Categorieën
https://www.canlux.nl/havatec-b-v/l49c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Havatec B.V.

Professionele uitstraling met functioneel licht

Havatec is dé (internationale) leverancier van sorteer-, bos- en handling-machines voor de snijbloemen industrie. Havatec levert turn-key snijbloemen projecten gebaseerd op low-, mid- en high-tech concepten. Met deze gradaties in techniek is er voor ieder bedrijf een degelijke oplossing die rendement oplevert.

Canlux Projectverlichting heeft het volledige verlichtingsplan ontworpen voor de nieuwbouw van Havatec in Nieuw-Vennep. Zowel de binnenverlichting, als de buitenverlichting is meegenomen in het lichtplan. Naast het ontwerp van de verlichting is er in het gebouw een volledige dali managementsysteem van Helvar toegepast. In verschillende ruimtes van het kantoor wordt gebruik gemaakt van de Illuxtron Aviora TW (tunable white) armaturen welke met een dali paneel in verschillende standen kan worden gezet.

Wilt u ook advies over ledverlichting of dali aansturing?

Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht