Categorieën
https://www.canlux.nl/huidinstituut-niche-beauty/l61c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Huidinstituut Niche Beauty

Duurzame, sfeervolle verlichting

In het nieuwe pand van Beauty centrum Woerden heeft Huidinstituut Niche Beauty haar ruimte vernieuwd. Het resultaat is een sfeervolle behandelkamer met een warme uitstraling. Karen Alders was, binnen haar budget, op zoek naar sfeervol licht en het liefst dimbaar door middel van een afstandsbediening. De oude en felle verlichting is vervangen door dimbare led verlichting, met een bijleverde afstandsbediening kan ze de armaturen schakelen of dimmen.

Wij konden Karen een mooi led paneel aanbieden met een CRI>90. Ook konden wij in haar wens tegemoet komen van een afstandsbediening. Het product en de installatie zijn naar wens verlopen en het resultaat is naar wens.

Wilt u ook advies over diverse verlichting?

Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht