Categorieën
https://www.canlux.nl/kantoorverlichting-sfeerverlichting/l76c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

AIBER levert 'Project Intelligentie'

Aiber levert ‘Project Intelligentie’ in de bouw-, vastgoed- en infrasector gedurende alle projectfasen op het raakvlak van contract, gebruik en proces. Dit doen zij op een duurzame wijze. Zij creëren rust en efficiency in complexe omgevingen met een scherp oog voor kansen. Hierbij richten zij ons primair op het versterken van onze opdrachtgevers op het gebied van programma-, project-, proces-, transitiemanagement van de tender- tot en met de exploitatiefase.

Zelfde huisvesting, nieuwe stijl

In samenwerking met AIBER en FRIS Bouwadvies is gekozen om de kantoren van AIBER een de ene kant met functionele- en aan de andere kant van sfeervolle verlichting te voorzien. Het design van de vloeren, meubels en verlichting is eigentijds en creëert een huiselijke sfeer om in te werken. Het ontvangen van klanten in de zithoek en het drinken van een drankje aan de 'Aibar' is nu een genot.

Functionele verlichting

Boven de bureaus zijn ronde armaturen met een flink formaat geïnstalleerd (type GIGI opbouw). Deze led armaturen, met een hoogte maat van slechts 55mm, geven een egale lichtuitstraling en de aluminium behuizing is uitgevoerd in het wit (RAL9016FP). In de looppaden zijn gelijke armaturen met een grotere diameter geinstalleerd.

Sfeervolle verlichting

Op diverse locaties binnen de kantoren is gekozen voor sfeerverlichting. De zithoek is ingericht met fraaie meubelen waarboven design armaturen, type Olijf zijn aangebracht. Deze hangende verlichting heeft met de mond geblazen glas wat een gemoedelijke, natuurlijke sfeer oproept.

Boven diverse bureaus, waaronder het bijzonder hangende bureau, zijn de Berrier junior armaturen opgehangen. Deze bolvormige armaturen zijn van een hoger niveau doordat deze zijn afgewerkt met een bolle, glazen lens. Als hanglamp lijkt de Berrier familie wel een oogbol waaruit sprankelend licht tuimelt. Alleen of in groep weten deze armaturen te betoveren.

Wij helpen u ook graag met de beste verlichtingsoplossing

Elke situatie is anders dat beseffen we bij Canlux zeker, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht