Categorieën
https://www.canlux.nl/meilof-riks/l9c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Bedrijfshal Meilof Riks Veendam

Hoogwaardige kwaliteit 
 

Meilof Riks bv ontwikkelt, produceert, levert en monteert kwalitatief hoogwaardig maatwerk in aluminium dak- en gevelproducten. In ruim een kwart eeuw heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerd partner van woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.
In samenwerking met de installateur is de nieuwe bedrijfshal van Meilof Riks B.V. in Veendam voorzien van hoogwaardige ledverlichting. In deze bedrijfshal is gebruik gemaakt van de Cruiser 2 armaturen van LUG.
Voor dit project heeft Canlux projectverlichting een lichtberekening gemaakt en de armaturen geleverd. Ook hebben wij een EIA (energie-investeringsaftrek) berekening opgesteld waarmee de EIA aanvraag snel en juist is aangevraagd.

Wilt u ook advies over functionele verlichting?
Heeft u na het bekijken van dit project behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een lichtplan te maken. Wij geven u advies over het type armatuur, de hoeveelheid licht en ook de schakeling van de verlichting.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)85 130 16 34. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@canlux.nl.

 
 
   Terug naar projectenoverzicht