Categorieën
https://www.canlux.nl/retailverlichting-sfeerverlichting/l86c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Ultra duurzaam pand voor Verstoep bouwadvies en architectuur

Verstoep bouwadvies en architectuur is er voor iedereen die bezig is met nieuwe huisvesting: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie - particulier of bedrijfsmatig - of om nieuwe plannen op agrarisch gebied.

Over Verstoep bouwadvies en architectuur

Wie niet bekend is met bouwprocessen, krijgt bij inzicht bij Verstoep bouwadvies en architectuur. Wie er dagelijks mee bezig is, vindt een professionele gesprekspartner. Bij Verstoep luistert men gericht naar uw plannen, ideeën en doelen. Ze letten op details die invloed hebben op de uitstraling en functionaliteit van uw gebouw en ze reageren met een nuchter en open commentaar. Vaak zijn er meer bouwtechnische mogelijkheden dan u denkt, maar ook wel eens minder. Samen met u komt Verstoep zo tot een plan dat aan alle kanten klopt.

Het nieuwe bedrijfspand is ultra duurzaam

Het nieuwe bedrijfspand is op een ultra duurzame manier gebouwd. Zo is beton, waar mogelijk, vervangen door hout of staal. Zelfs tussen de stenen is geen specie gebruikt maar zijn de stenen gestapeld. De stenen kunnen dus worden afgestapeld wanneer dit weer nodig is. Tevens beschikt het gebouw over een warmtepompsysteem en zonnepanelen; het gebouw is energieneutraal. Op het terrein zijn laadpalen aanwezig om de auto op te laden.

Samenwerking tussen Verstoep, Cad op maat en Canlux Projectverlichting

Met dank aan Verstoep bouwadvies en architectuur en Cad op maat heeft Canlux de verlichting geleverd voor de bedrijven binnen het ultra duurzame pand van Verstoep. Na diverse prettige vergaderingen werd besloten welke duurzame led armaturen er binnen de diverse bedrijven en ruimtes zou worden geplaatst. Alle verlichting is digitaal te benaderen door de DALI bus in de armaturen waardoor de verlichting zeer flexibel is aan te passen en te regelen.

Welke verlichting is toegepast in de kantoren, de magazijnen, de entree, het winkelpand en buiten?

In een groter gebouw zoals het gebouw van Verstoep moet worden gekozen voor meedere type hoogwaardige led verlichting. In de kantoren zijn bijna overal zeer smalle ledlijnen toegepast, type 2SLICK van Lumosec. Het winkelpand is voorzien van een trackrail verllichtingssysteem met lineaire armaturen van Nexia, type Infinity. Diverse andere ruimtes zijn ingericht met design ledpanelen met de zogenaamde Bartenbach technologie waardoor er een optimaal visueel comfort ontstaat, type Aviora. In de magazijnen is gekozen voor de Alupro lichtlijnen, een Nederlands product. Buiten is gebruik gemaakt van duurzame kunststof lichtmasten met een levensduur van 45 jaar en een led armatuur, type Avenida.

Ook de juiste verlichting voor uw project?

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor de situatie in uw project. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht