Categorieën
https://www.canlux.nl/retailverlichting-sfeerverlichting/l89c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Renewable Factory in nieuw pand

We hebben de aarde niet geërfd van onze ouders, maar we hebben haar in bruikleen gekregen van onze kinderen. Wij van renewable factory hebben de energie te bouwen aan een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Dit doen we door samen te werken én te delen. Ons team van ervaren specialisten werkt met een professionele no-nonsense benadering aan de omschakeling naar een wereld waarin hernieuwbare energie de norm is.

Over renewable factory

Renewable factory is een onafhankelijke specialist in ontwikkeling, realisatie en exploitatie van hernieuwbare energiebronnen zoals wind en zon. Wij hebben een heldere visie op duurzame energie en de uitdagingen die daarbij horen. Daarom willen wij ons deel bijdragen aan de omschakeling naar een wereld waarin hernieuwbare energie de norm is.

Ons bedrijf is opgericht in 2010 en telt inmiddels 14 specialisten. De oprichters hebben sinds eind jaren negentig brede ervaring opgedaan met duurzame energieprojecten. Ieder komend vanuit een eigen achtergrond, variërend van de projectontwikkeling van on- en offshore windprojecten tot de financiering, bouw en exploitatie van energieparken. renewable factory is gecommitteerd voor de lange termijn om met eigen opwek van duurzame energie een substantiële bijdrage te leveren aan de vergroening van onze energievoorziening.

Het nieuwe bedrijfspand is ultra duurzaam

Het nieuwe bedrijfspand van renewable factory is op een ultra duurzame manier gebouwd. Zo is beton, waar mogelijk, vervangen door hout of staal. Zelfs tussen de stenen is geen specie gebruikt maar zijn de stenen gestapeld. De stenen kunnen dus worden afgestapeld wanneer dit weer nodig is. Tevens beschikt het gebouw over een warmtepompsysteem en zonnepanelen; het gebouw is energieneutraal. Op het terrein zijn laadpalen aanwezig om de auto op te laden.

Welke verlichting is toegepast bij renewable factory?

In samenwerking met Cad op maat is het pand van renewable factory voorzien ultra smalle led lichtlijnen met de nieuwste technologie, type 2SLICK van Lumosec Lighting. 

Ook nieuwe verlichting in uw pand?

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht