Categorieën
https://www.canlux.nl/retailverlichting-sfeerverlichting/l90c2
Zoeken
Winkelmandje

Projecten

Bekijk de laatste projecten van Canlux

Global Smart Shipping naar nieuw kantoor

In de b2b logistiek werden in 2018 zo’n 91 miljoen zendingen gedaan. Dit komt neer op ongeveer 173 zendingen per minuut. Dit grote volume wordt voornamelijk via de grotere bedrijven gemaakt. Maar als je een wat kleiner bedrijf bent bevind je je wellicht ook wel in de logistieke b2b markt en stuur je ook pakketten, alleen dan voor de hoofdprijs.

Global Smart Shipping doet het anders

Dit willen wij anders. Een concurrerend tarief voor alle bedrijven, of je nou 1 of 10000 zendingen per jaar doet. Daarvoor is Global Smart Shipping in het leven geroepen. Wij brengen een platform aan de man die door het consolideren van 900+ zendingen per dag zeer goede tarieven kan bedingen.

Deze tarieven hebben wij in een platform gegoten waar iedereen een gratis account op kan aanmaken. Wij vinden het belangrijk dat ook de kleinere bedrijven goede tarieven kunnen krijgen en daar niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Vandaar dat het gebruik van ons platform dan ook gratis is en je niet vastzit aan een contract of een minimum aantal te boeken zendingen.

Lees meer op www.globalsmartshipping.nl

Het nieuwe bedrijfspand is ultra duurzaam

Het nieuwe bedrijfspand van Global Smart Shipping in Schoonhoven is op een ultra duurzame manier gebouwd. Zo is beton, waar mogelijk, vervangen door hout of staal. Zelfs tussen de stenen is geen specie gebruikt maar zijn de stenen gestapeld. De stenen kunnen dus worden afgestapeld wanneer dit weer nodig is. Tevens beschikt het gebouw over een warmtepompsysteem en zonnepanelen; het gebouw is energieneutraal. Op het terrein zijn laadpalen aanwezig om de auto op te laden.

Welke verlichting is toegepast bij Global Smart Shipping?

In samenwerking met Cad op maat is het pand van Global Smart Shipping voorzien van slanke lichtlijnen met de allerlaatste led-technologie, type 2SLICK van Lumosec Lighting. In de gangen is gebruik gemaakt van MONDRIAAN downlight armaturen in wit en zwart afhankelijk van de plafonds. In de kantoren en in de gym zijn inlegpanelen gebruikt met een uitzonderlijk lage UGR (verblindingsfactor), type Aviora FL.

Ook nieuwe verlichting in uw pand?

Elke situatie voor verlichting is anders en dat beseffen we, vandaar dat we graag met u bespreken wat voor u de beste verlichtingsoplossing is. Wilt u advies voor de verlichting in uw kantoor? Graag verzorgen we het lichtplan en de lichtcalculatie voor uw situatie. Na levering is het uiteraard mogelijk om de gekozen verlichting te installeren.

Bel ons gerust op 085  130 16 34 of mail ons via info@canlux.nl

 
 
   Terug naar projectenoverzicht